Serveis Mèdics

Reconeixements preventius

Reconeixements preventius

Prevenir és la millor forma de curar. A Serveis Mèdics tots els professional ho entenen així i incorporen en la seva pràctica assistencial les activitats preventives que poden ser d’utilitat a cada pacient en funció de les seves condicions.

A Serveis Mèdics s’ofereixen dins la pròpia activitat assistencial serveis preventius en funció dels problemes i característiques del pacient. Així, mitjançant el coneixement acurat dels vostres riscos sanitaris els nostres professionals us poden oferir, consells preventius, proves de detecció precoç recomanades, revisions preventives recomanades, vacunacions sistemàtiques i estacionals, revisions generals de salut, etc.

A Serveis Mèdics no hi ha professionals específics per fer prevenció, tots els nostres professionals incorporen les activitats preventives recomanades en la seva activitat assistencial normal.

ELS NOSTRES ESPECIALISTES

NOTA INFORMATIVA

Alerta COVID‑19

En aquests moments tan difícils volem seguir tenint cura de la teva salut doblant els recursos dels nostres serveis d'urgències de 8.00 a 22.00 i augmentat la disponibilitat per a les consultes no presencials dels Metges de Família (consultes telefòniques o per correu electrònic) perquè ens sentis propers i poder donar la millor resposta possible a les teves necessitats.