Serveis Mèdics

Medicina familiar

Medicina familiar

El metge de família és un professional ensinistrat per poder valorar i donar resposta de forma integral als problemes de salut. A SERVEIS MÈDICS posem a la vostra disposició un equip de metges de família amb experiència que tenen la missió  com als vostres assessors en matèria de salut, oferir-vos les millors opcions mèdiques , diagnòstiques i terapèutiques, directament o mitjançant la participació d’altres professionals.

SERVEIS MÈDICS ofereix un servei de medicina de Capçalera amb visites programades a consultori, o a domicili per a malalts crònics i enllitats. Aquest servei s’ofereix durant l’horari d’obertura del centre i esta coordinat amb la resta d’especialitats mèdiques.

Els propis metges de família, per tal de garantir el coneixement i la continuïtat assistencial són els professionals que també fan efectiu el servei d’urgències. L’objectiu d’aquest servei combinat es garantir-vos en tot moment i a qualsevol hora accés a la medecina de família i al vostre assessor mèdic personal.

ELS NOSTRES ESPECIALISTES

NOTA INFORMATIVA

Alerta COVID‑19

En aquests moments tan difícils volem seguir tenint cura de la teva salut doblant els recursos dels nostres serveis d'urgències de 8.00 a 22.00 i augmentat la disponibilitat per a les consultes no presencials dels Metges de Família (consultes telefòniques o per correu electrònic) perquè ens sentis propers i poder donar la millor resposta possible a les teves necessitats.